Ansvar. Kompetens. Mannerheim.

Vi vill som långsiktig ägare aktivt vidareutveckla utvalda svenska företag genom att tillföra erfarenhet, kompetens och kapital på ett ansvarsfullt sätt som bevarar entreprenörsandan.

Nätverk ger bredd

Mannerheim Invest vill genom ett långsiktigt ägande vidareutveckla utvalda svenska tillväxtföretag. Viktigast är att entreprenörsandan alltid är, och kommer att vara, stommen i företagen.

Mannerheim Invests bolag inom området Investeringsverksamhet tillhör inte en särskild kategori, bransch eller verksamhet. Det som förenar bolagen är att de leds av ett starkt team med en god affärsidé. Mannerheim Invest ser en uttalad potential i dessa bolag och har ett starkt förtroende för företagens grundare och ledning.

Intelliplan

Mannerheim Invest gick in som delägare i ZeroLime 2008 som förvärvades av Intelliplan 2021. Zerolimes tidigare ägarbolag, där Mannerheim Invest är huvudägare, är indirekt aktieägare i Intelliplan med en minoritetspost. Intelliplan AB är marknadsledande i Norden inom affärssystem till bemannings och rekryteringsföretag.

www.intelliplan.se

Energivärme

Energivärme har specialiserat sig på allt som har med uppvärmning att göra av små och stora fastigheter. Energivärme har varit verksamma sedan början av 70-talet och har cirka 8.000 fastighetsägare som våra kunder. Energivärme har under åren skaffat stor erfarenhet och kunskap inom styr- och reglerteknik vilket är viktigt för att kunna ta hand om dagens värmesystem.

www.energivarme.se

Gigasense

Utvecklar, producerar och marknadsför produkter av högsta kvalité för kraftmätning, överlastskydd och anti-kollisionssystem för applikationer såsom tunga lyft, bulktransport och stagline-konstruktioner. Allt för den globala marknaden.

Affärsområdet Friborg, säljer och marknadsför produkter för IEC testning inom elektrisk säkerhet, material testning globalt.

www.gigasense.se